Τ.Ε. Κέρκυρας του ΚΚΕ

Θετικό και ελπιδοφόρο το αποτέλεσμα των εκλογών

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΚΕ συμπορευτήκαν μαζί του και ψήφισαν τα ψ/δ της Λαϊκής Συσπείρωσης δίνοντας στο Δήμο 21% περίπου και στην Περιφέρεια 12%.Θεωρούμε το αποτέλεσμα θετικό και ελπιδοφόρο.

Ξέρουμε ότι οι ευθύνες μας μεγαλώνουν, να συμβάλουμε πιο αποφασιστικά στην ανασυγκρότηση, μαχητικότητα, μαζικότητα του εργατικού λαϊκού κινήματος στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού, στη δημιουργία μιας μεγάλης λαϊκής συμμαχίας, με το ΚΚΕ ισχυρό παντού για να αποτρέψουμε νέα αντιλαϊκά μέτρα, να ζητήσουμε ικανοποίηση των συγχρόνων λαϊκών αναγκών.

Καλούμε όλες και όλους με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πείσμα να ριχτούν στη μάχη αυτή την εβδομάδα σπίτι το σπίτι, στους χώρους δουλειάς και γειτονιά, για την ακόμη μεγαλύτερη ισχυροποίηση του ΚΚΕ και την άλλη Κυριακή στις Ευρωεκλογές.

O Κερκυραϊκός λαός  πρέπει να προβληματιστεί, να ξεπεράσει διλήμματα και εκβιασμούς, να δώσει ισχυρή απάντηση στις 25 Μαΐου. Να σκεφτεί με βάση την επόμενη μέρα, να καταδικάσει την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα κόμματα που την προσκυνούν.

Η ψήφος στις Ευρωεκλογές στο ΚΚΕ σημαίνει ότι χτίζονται προϋποθέσεις αναγέννησης του κινήματος, του λαού, συγκέντρωση δυνάμεων, σε όφελος του λαού.

Καλούμε τους Κερκυραίους να αντισταθούν στα ψεύτικα διλήμματα, στις ψεύτικες προσδοκίες που καλλιεργεί η κυβέρνηση για σταθερότητα και ανάκαμψη αυτή θα είναι του μεγάλου κεφαλαίου και όχι των εργαζόμενων.

Το ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει  στις 22 του Μάη  στο Πεντοφάναρο στις 20:30 συγκέντρωση, που θα μιλήσουν οι Ευρωβουλευτές του ΚΚΕ Μάκης Παπαδόπουλος μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ και ο Μιχάλης Μιχαήλ.

Ψηφίζουμε – δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού

Advertisements
This entry was posted in Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.