Περιοδεία ΛΑ.ΣΥ. στα Διαπόντια Νησιά

DIAPON (1)Την Κυριακή 11 Μάη, πραγματοποιήθηκε περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στα Διαπόντια Νησιά. Υποψήφιοι Περιφερειακοί, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Μπάμπη Χαραλάμπους και τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Γιάννη Μπορμπότη επισκέφτηκαν διαδοχικά την Ερείκουσσα, τους Οθωνούς και το Μαθράκι.

Και στα τρία νησιά πραγματοποιήθηκαν ομιλίες σε καφενεία ενώ αναπτύχθηκε πλούσια συζήτηση με τους κατοίκους γύρω από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και γύρω από τις προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε σχετικά με τα θέματα των λιμανιών, των σκουπιδιών και του γιατρού, προβλήματα που χρονίζουν και δε λύνονται αφού δεν υπάρχει η πολιτική βούληση για κάτι τέτοιο.

Τέλος, συζητήθηκαν οι παρεμβάσεις των εκλεγμένων της Λαϊκής Συσπείρωσης μέσα στο Δημοτικό και το Περιφερειακό Συμβούλιο που έφεραν πολλές φορές στο προσκήνιο τα θέματα των Διαποντίων αλλά και οι ερωτήσεις και οι αναφορές στη Βουλή του Μπάμπη Χαραλάμπους όταν ήταν βουλευτής του ΚΚΕ.

DIAPON (3)DIAPON (2)DIAPON (4)

Advertisements
This entry was posted in Περιοδείες. Bookmark the permalink.