Ανακοίνωση-Καταγγελία

Ο συνδυασμός της κυρίας Υδραίου ψάχνει να βρει άτομα που έναντι αμοιβής «θα βοηθούν ηλικιωμένους να ψηφίζουν». Είναι γνωστό επίσης ότι η κυρία Υδραίου πίεσε υποψήφια σε Τοπικό Συμβούλιο να αποσυρθεί από το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Παράλληλα διαδίδει σε ΜΜΕ (ΚΥΜΑ FM) ότι το ψηφοδέλτιο της περιλαμβάνει υποψηφιότητες από όλα τα κόμματα και μάλιστα όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για το ΚΚΕ απάντησε «ναι και από το ΚΚΕ»!!!

Όλα τα παραπάνω αποτελούν μια απαράδεκτη, εκβιαστική και συκοφαντική πρακτική από την ανεπίσημα επίσημη υποψήφια της ΝΔ (ελέω κ. Δένδια).

Είναι γνωστό ότι η κυρία Υδραίου πρωτοστάτησε στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στον Παντοκράτορα και είχε το θράσος να το υπερασπιστεί και στο Περιφερειακό Συμβούλιο τον Αύγουστο του 2011.

Αποδεικνύεται ότι η φτώχεια επιχειρημάτων και η αντιδραστική πολιτική που υπηρετεί η κυρία Υδραίου την οδηγεί σε αυτήν την πολιτική κατάντια.

Καλούμε το κερκυραϊκό λαό και τη νεολαία να καταψηφίσει τον συνδυασμό της κυρίας Υδραίου αλλά και τους άλλους συνδυασμούς του ευρωμονόδρομου. Να υπερψηφίσει μαζικά τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο και την Περιφέρεια.

Advertisements
This entry was posted in Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.