Απάντηση ΛΑ.ΣΥ. σε κ. Σπύρου για την Υγεία

Για τρία χρόνια ο απερχόμενος Περιφερειάρχης είχε ξεχάσει τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και αναλώσιμα υλικά στα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, τις μονάδες του ΕΟΠΠΥ σε όλα τα Ιόνια νησιά. Ταυτίστηκε πλήρως με την πολιτική των κυβερνήσεων που εμπορευματοποιούν τη Δημόσια Υγεία και την υπορχηματοδοτούν.

Θυμήθηκε τώρα προεκλογικά τη δημόσια υγεία, όταν για τρία χρόνια δεν έκανε τίποτα για να βελτιωθεί η κατάσταση στα Κέντρα Υγείας, τα νοσοκομεία, τις μονάδες του ΕΟΠΥΥ.

Στην πραγματικότητα ο κ. Σπύρου υλοποιεί την πολιτική κυβέρνησης και Ε.Ε που επιδιώκουν να υπάρχει ένας υποβαθμισμένος Δημόσιος τομέας της Υγείας και ένας ενισχυμένος ιδιωτικός τομέας.

Αντίθετα, ο λαός θα πρέπει να παλέψει για αποκλειστικά Δημόσιο σύστημα Υγείας και Πρόνοιας, με κατάργηση του ιδιωτικού επιχειρηματικού τομέα. Θα πρέπει να διεκδικήσει επαρκή χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό και πλήρη στελέχωση όλων των μονάδων δημόσιας Υγείας.

Γι αυτό πρέπει να καταψηφίσει τους Συνδυασμούς που υποστηρίζουν την Ε.Ε. και την παρουσιάζουν ως μονόδρομο και να υπερψηφίσει τη Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και στους Δήμους των νησιών μας, καθώς και το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή.

Advertisements
This entry was posted in Ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.