Περιοδεία της ΛΑ.ΣΥ. και του ΚΚΕ στην έδρα της Πυροσβεστικής Διοίκησης και στο Αστυνομικό τμήμα Κέρκυρας

PENTAX DIGITAL CAMERAΣταπλαίσια των περιοδειών που πραγματοποιούνται από τους υποψηφίους των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ, την Τρίτη  29/4 πραγματοποιήθηκε περιοδεία στην έδρα της Πυροσβεστικής Διοίκησης Νομού Κέρκυρας και στο αστυνομικό τμήμα Κέρκυρας στις εγκαταστάσεις του παλαιού Νοσοκομείου Κέρκυρας από κλιμάκιο υποψηφίων αποτελούμενο από τον Υποψήφιο Ευρωβουλευτή συνεργαζόμενο με το ΚΚΕ Μιχάλη Μιχαήλ απόστρατο Ανθυποπυραγό του Πυροσβεστικού Σώματος, τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κέρκυρας της Λαϊκής Συσπείρωσης Μπάμπη Χαραλάμπους και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιονίων Νήσων Γιάννη Μπορμπότη.

PENTAX DIGITAL CAMERAΚατά την διάρκεια της περιοδείας έγινε παρουσίαση προς τους παρευρισκόμενους εργαζόμενους από τους υποψηφίους των θέσεων του ΚΚΕ για τις εκλογές στην Ευρωβουλή, τους Δήμους και τις Περιφέρειες και το πώς συνδέονται τα προβλήματα της καθημερινότητας τους με την πολιτική που απορρέει από την Ε.Ε. και εφαρμόζεται απαρέγκλιτα από τις εγχώριες κυβερνήσεις.

Αναπτύχθηκαν από τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή ζητήματα που έχουν άμεση σχέση με το ιδιαίτερο περιβάλλον των Σωμάτων Ασφάλειας και συγκεκριμένα με τις εργασιακές σχέσεις, τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα, τις υποδομές και τις αλλεπάλληλες νομοθετικές παρεμβάσεις τα τρία τελευταία χρόνια που επιχειρούνται στα πλαίσια εφαρμογής της στρατηγικής για την εσωτερική ασφάλεια της Ε.Ε και που στόχο έχουν την επιτελική ενοποίηση στων σωμάτων ασφάλειας για την αξιοποίηση τους στην καταστολή λαϊκών εξεγέρσεων.

Προτάθηκε στους ένστολους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματα τους για τον τρόπο που τους μεταχειρίζεται το αστικό κράτος στέλνοντας τους με αποδεκατισμένες δυνάμεις να αντιμετωπίσουν επαγγελματικούς κινδύνους ( πυρκαγιές , κοινό έγκλημα ) δίχως τα απαραίτητο εξοπλισμό, με πεπαλαιωμένα οχήματα, ληγμένα αλεξίσφαιρα γιλέκα κ.λ.π. σε αντίθεση με τον πάνοπλο εξοπλισμό που διαθέτουν οι δυνάμεις καταστολής ( ΜΑΤ κ.λ.π ) για την αντιμετώπιση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων του Λαού μας, την ίδια όμως στιγμή που και οι ίδιοι βιώνουν τις συνέπειες στο βιοτικό τους επίπεδο από τις περικοπές και την φορομπηχτική πολιτική.

Από την πλευρά των ένστολων εργαζομένων τέθηκαν αρκετά ερωτήματα ειδικού σχετικά με επαγγελματικά ζητήματα αλλά και γενικού ενδιαφέροντος γύρω από τις θέσεις και την πρόταση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης για την υπάρχουσα κατάσταση και την διέξοδο από αυτήν, εκφράζοντας παράλληλα την ευαρέσκεια τους για την στάση που κρατάει όλα αυτά τα χρόνια του ΚΚΕ απέναντι στα εργασιακά τους ζητήματα.

Τέλος απευθύνθηκε κάλεσμα για την στήριξη του ΚΚΕ και στα τρία ψηφοδέλτια χωρίς κανέναν δισταγμό παίρνοντας πάντα υπόψη την υπεύθυνη και ξεκάθαρη στάση που κράτησε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον λαό και την χώρα μας.

Advertisements
This entry was posted in Περιοδείες. Bookmark the permalink.