Υποψήφιοι για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Μπαλού Αλεξάνδρα – Υποψήφια Περιφερειάρχης

IMG_2425 2Γεννήθηκε στο χωριό Μεσαριά της Κέρκυρας το 1961, είναι τραπεζοϋπάλληλος και περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ παλαιότερα ήταν νομαρχιακός σύμβουλος Αθήνας.

Έχει τελειώσει τη σχολή Η/Υ του ΕΛΚΕΠΑ και τη Συνεταιριστική Σχολή Θεσσαλονίκης. Επίσης, έχει διατελέσει μέλος του γενικού συμβουλίου και της εκτελεστικής γραμματείας της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ), πρόεδρος του κλαδικού σωματείου εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ), καθώς και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ). Στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης του Βόρειου Τομέα της Αττικής με τον συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση».

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

alamanos

Ο Βαγγέλης Αλαμάνος

Αλαμάνος Βαγγέλης, 59 χρονών, μένει στον Ποταμό. Επαγγελματίας στον επισιτισμό. Πρόεδρος Συνδέσμου Αυτοαπασχολούμενων Κέρκυρας, πρώην μέλος της Διοίκησης του Επιμελητήριου Κέρκυρας.

 

 

 

IMG_2650

Η Ελένη Ανδριοπούλου

Ανδριοπούλου Ελένη, 50 χρονών, μένει στο Καβαλλούρι. Ξενοδοχοϋπάλληλος, μέλος του ΔΣ του επιχειρησιακού σωματείου Bolentaco. Μέλος της Ομάδας Γυναικών Βόρειας Κέρκυρας της ΟΓΕ. Πρώην μέλος της Ν.Ε. Κέρκυρας του Σύριζα, και της Κ.Ε. του Σύριζα και του τμήματος Δικαιωμάτων, και υποψήφια βουλευτής με τον Σύριζα στις εκλογές του 2009 και του 2012.

 

IMG_0096 1.jpg

Ο Γιώργος Ανδριώτης

Ανδριώτης Γεώργιος, Είναι 56 ετών, ξενοδοχοϋπάλληλος. Κατοικεί στο χωριό Άγιος Ματθαίος. Είναι γραμματέας της διοίκησης του συνδέσμου ξενοδοχοϋπαλλήλων της Κέρκυρας, καθώς και της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου του νησιού.

 

 

 

IMG_2607

Η Αναστασία Αργυροκαστρίτη

Αργυροκαστρίτη Αναστασία, 48 χρονών, νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, μέλος του Δ.Σ. του Ενιαίου Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, αντιπρόσωπος στην ΠΟΕΔΗΝ και στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

 

 

47359a90eed3ee35f2dab5a3c718abb3_M.jpg

Ο Μάριος Αρμενιάκος

Αρμενιάκος Μάριος-Πασχάλης, είναι ιδιωτικός υπάλληλος από το χωριό Άγιος Ματθαίος της Κέρκυρας. Επίσης, συμπεριλαμβάνεται στα μέλη του ιδρυτικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας.

 

 

 

fd57315048b2a0e2ee02ed04b0927842_M.jpg

Η Ειρήνη Ασπιώτη

Ασπιώτη Ειρήνη, είναι δασκάλα και έχει εκλεγεί στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου των δασκάλων της Κέρκυρας. Κατοικεί στην περιοχή Κοντόκαλι.

 

 

 

 

32088387da419227f20729e6cf7687d8_M

Η Κατερίνα Βάρελη

Βάρελη Αικατερίνη, είναι ξενοδοχοϋπάλληλος. Έχει εκλεγεί στη διοίκηση του επιχειρησιακού σωματείου των εργαζομένων στο ξενοδοχείο όπου εργάζεται. Επίσης, είναι μέλος της διοίκησης της Ένωσης Γονέων Κέρκυρας.

 

 

2

Ο Σπύρος Γιαννούλης

Γιαννούλης Σπύρος, 68 χρονών, μένει στα Επισκοπιανά. Επαγγελματίας στο κλάδο του τουρισμού. Τέως πρόεδρος του σωματείου ενοικιαζομένων δωματίων στα Μοραΐτικα, μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Τουριστικών καταλυμάτων Κέρκυρας και πρώην μέλος της διοίκησης του εμπορικού επιμελητηρίου. Τέλος πρώην αντιδήμαρχος στο δήμο Μελιτειέων.

 

c2be3493ce42ee658842d93c6d54529d_M.jpg

Ο Βασίλης Δημητράς

Δημητράς Βασίλειος, Είναι συνταξιούχος ναυτικός με μακρά θητεία στο εργατικό – συνδικαλιστικό κίνημα.

 

 

 

 

 

 

IMG_2263.JPG

Ο Νίκος Καββαδίας

Καββαδίας Νικόλαος, Είναι 46 χρονών. Έχει σπουδάσει Πληροφορική στο Control Data Institute, καθώς και στη  σχολή Η/Υ του ΕΛΚΕΠΑ στην Αθήνα. Επίσης, τα έτη 2000-2005 στη σχολή πληροφορικής του Ε.Α.Π. Εργάζεται στη ΜΟΔ Α.Ε., με απόσπαση στην ειδική υπηρεσία διαχείρισης επιχειρησιακού προγράμματος Ιονίων νήσων, όσον αφορά το ΕΣΠΑ. Έχει διατελέσει ή συνεχίζει να είναι μέλος των διοικήσεων του πολιτιστικού συλλόγου Αργυράδων, του αθλητικού συλλόγου Κρόνος Αργυράδων, του αθλητικού και πολιτιστικού συλλόγου Ηρακλής Κέρκυρας, καθώς και αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αργυράδων Κέρκυρας. Είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά που είναι φοιτητές.

 

 

IMG_2592

Ο Δημήτρης Κάγκας

Κάγκας Δημήτρης, 43 χρονών, επαγγελματίας στον επισιτισμό στο Γάη Παξών. Ιδρυτικό μέλος του σωματείου Εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων και επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ του αθλητικού ομίλου Παξών.

 

 

 

IMG_2523

Η Έφη Κάντα

Κάντα Ευθυμία (Έφη), γιατρός, ελεύθερος επαγγελματίας. Από τη Λευκίμμη. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας και είναι μέλος του ΔΣ του παραρτήματος Κέρκυρας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών.

 

 

IMG_2600

Ο Σπύρος Κανταρέλης

Κανταρέλης Σπύρος, 38 χρονών, μένει στα Κανάλια Κέρκυρας. Πρόεδρος του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας και μέλος της Γραμματείας Κέρκυρας του ΠΑΜΕ. Μέλος της Τ.Ε. Κέρκυρας του ΚΚΕ.

 

dav

Η Σπυριδούλα Καρδάμη

 

Καρδάμη Σπυριδούλα, 46 ετών. Είναι φιλόλογος και εργάζεται πολλά χρόνια ως ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Είναι πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Κέρκυρας και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων. Επίσης τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνη της θεατρικής ομάδας του ΠΑΜΕ.

 

IMG_2598

Ο Δαμιανός Κουλούρης

Κουλούρης Δαμιανός, 59 χρονών, ιδιωτικός υπάλληλος.

 

 

 

 

463052dad9377fe2445d3b1bfb5f62a3_M.jpg

Ο Νίκος Λευθεριώτης

Λευθεριώτης Νικόλαος, είναι συνταξιούχος ηλεκτρολόγος και κατοικεί στο χωριό Γιαννάδες Κέρκυρας.

 

 

 

 

 

 

IMG_2518

Η Μάζη Ελένη

Μάζη Ελένη, 56 χρονών, μένει στους Λιαπάδες Κέρκυρας. Ξενοδοχοϋπάλληλος, αντιπρόσωπος Συνδέσμου Ξ/Υ και μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας.

 

 

 

IMG_2524

Η Τζίνα Μαντζάρου

Μαντζάρου Γεωργία (Τζίνα), 60 χρονών, μένει στη Γαρίτσα Κέρκυρας. Από το 1977 έως 1999 μέλος της Διοίκησης του Ε.Κ.Κ και μέλος της διοίκησης του Σωματείου των Ξ/Υ. Έχει υπάρξει υποψήφια βουλευτικών εκλογών, νομαρχιακή σύμβουλος και σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις σε Δήμο και Περιφέρεια.

 

 

IMG_2611

Η Έλενα Μαρκάτη

Μαρκάτη Έλενα, 43 χρονών. Πολιτικός μηχανικός στην πολεοδομία. Εκλεγμένο μέλος της αντιπροσωπείας του περιφερειακού τμήματος Κέρκυρας με την παράταξη «Πανεπιστημονική».

 

 

 

IMG_2591

Η Ανθή Μιχαλάκη

Μιχαλάκη Χρυσάνθη (Ανθή), πολιτικός μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας, από το 2004 δραστηριοποιείται στην Αχαράβη. Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ομάδας Γυναικών Βόρειας Κέρκυρας της ΟΓΕ.

 

 

 

IMG_2513

Ο Σπύρος-Ερωτόκριτος Μπαλός

Μπαλός Σπυρίδων-Ερωτόκριτος, 59 χρονών, μένει στη Χρυσίδα Κέρκυρας. Πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού, συνδικαλιστής.

 

 

 

 

 

600eb6612b31632f6c618c9c012d873d_M.jpg

Ο Νίκος Μπάνος

Μπάνος Νικόλαος, είναι ελεύθερος επαγγελματίας στο χωριό Νυμφές Κέρκυρας.

 

 

 

 

 

 

IMG_2626

Η Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου

Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα, 24 χρονών, σπουδάζει στην σχολή προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, είναι αθλήτρια του αθλητικού πολιτιστικού συλλόγου «ΗΡΑΚΛΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ». Έχει σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις. Το 2017 ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ που πήρε μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Επίσης υπήρξε και αθλήτρια κολύμβησης του Ναυσίθοου με σημαντικές επιτυχίες.

 

IMG_2595

Ο Κώστας Παπικινός

Παπικινός Κώστας, 62 χρονών. Υπάλληλος στη ΔΕΔΗΕ. Συνδικαλιστής στο χώρο εργασίας του, μέλος Δ.Σ Κέντρου UNESCO Ιονίου, πρώην Δημοτικός σύμβουλος δήμου κερκυραίων, μέλος σε πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία.

 

 

 

Perros Nikos

Ο Νίκος Πέρρος

Πέρρος Νικόλαος, 59 ετών. Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Ομοσπονδιακός Προπονητής Χειροσφαίρισης και από τους ιδρυτές του Κερκυραϊκού Χάντμπολ. Συνιδρυτής του Λαοδάμα (με Κάντα  Δημήτρη) με μεγάλη πολιτιστική και ερευνητική δράση και γραμματέας του για 35 χρόνια. Αντιπρόεδρος του παραρτήματος Κέρκυρας του Εθνικού συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ). Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλ. Βραγκανιωτίκων. Ιδρυτικό μέλος και νυν πρόεδρος του «ΚόρΙσσου» περιβαλλοντικού πολιτιστικού και αθλητικού συλλόγου. Πρόεδρος των γυμναστών Κέρκυρας (ΠΕΠΦΑ). Μέλος της επιτροπής ειρήνης Κέρκυρας. Μέλος της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκίμμης.

raftopoulos

Ο Σπύρος Ραυτόπουλος

Ραυτόπουλος Σπύρος, 59 χρονών, οικοδόμος, για 10 και πλέον χρόνια πρώην αξιωματικός εμπορικού Ναυτικού με έντονη Συνδικαλιστική δράση στο χώρο εργασίας του, επί μια δεκαετία γραμματέας του Σωματείου Οικοδόμων καθώς και στη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας.

 

 

IMG_2677

Η Μαριλένα Σαϊτά

Σαϊτά Μαριλένα, 29 χρονών. Μαθηματικός στην ιδιωτική εκπαίδευση. Γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου της ΚΝΕ στην Κέρκυρα και μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας.

 

 

 

1.jpg

Ο Σπύρος Σαμοϊλης

Σαμοϊλης Σπύρος, είναι εκπαιδευτικός, από την περιοχή της Λευκίμμης. Στο παρελθόν ήταν Γραμματέας της Οργάνωσης Κέρκυρας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

 

 

 

 

 

IMG_2521

Ο Μπάμπης Χαραλάμπους

Χαραλάμπους Μπάμπης, συνταξιούχος γιατρός του ΕΣΥ. Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Εκλέχτηκε βουλευτής Κέρκυρας με το ΚΚΕ το 2007, 2009 και το Μάη του 2012.

 

 

 

IMG_2610

Ο Βαγγέλης Χριστοδούλου

Χριστοδούλου Βαγγέλης, 52 χρονών. Εργάστηκε ως αναπληρωτής καθηγητής στα ΕΠΑΛ και ως ωρομίσθιος σε ΙΕΚ. Είναι διορισμένος από το 1996 ως Βρεφονηπιοκόμος και υπηρετεί στον 4ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κέρκυρας, στον οποίο ασκεί καθήκοντα προϊσταμένου. Μέλος της γραμματείας Κέρκυρας του ΠΑΜΕ. Έχει διαχρονική συνδικαλιστική δράση στο σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ Κέρκυρας ως επικεφαλής της ΔΑΣ – ΟΤΑ. Επί σειρά ετών είναι μέλος του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας.